oprema


OPREMA

RONILAČKA OPREMA I SREDSTVA ZA RONJENJE


Danas je trend u svetu da istraživači, naučnici i fabrike koje proizvode ronilačku opremu mnogo sredstava ulažu u rekreativno ronjenje kako bi došli do što bezbednije i sigurnije opreme za rekreativno ronjenje.

Kupovina ronilačke opreme može predstavljati značajan izdatak. Oprema u današnje vreme nije više tako nedostupna kao ranije, ali ipak se na nju može potrošiti znatna suma novca. Pravilna nega i održavanje ronilačke opreme je način na koji se štiti investicija u opremi, i omogućava roniocu da ugodno i zabavno roni, a pre svega da je siguran i bezbedan pod vodom. Sa pravilnom negom i održavanjem, regulator, boce, kompenzator plovnosti, instrumenti, odelo i ostala prateća ronilačka oprema, mogu se koristiti dugi niz godina. Održavanje opreme zahteva samo malo vremena, truda i novca. Zauzvrat, sve uloženo se vraća višestruko, jer nam omogućava sigurno, bezbedno, udobno i prijatno ronjenje. Delove opreme kao što su regulator, kompenzator plovnosti, boce i ronilački instrumeniti, neophodno je odžavati kod ovlašćenog servisera, jer nam samo on moze dati garanciju da je oprema nakon popravke ili redovnog servisa prošla ateste i da je sigurna za ronioca.

Kvalitet opreme i pomoćnih sredstava koja se koriste u rekreativnom ronjenju su od velike važnosti jer kvalitetna oprema omogućava visok stepen zaštite samog ronioca od mogućih neželjenih efekata. Takodje uz korišćenje visokokvalitetne opreme i sredstava, rekreativni ronioci imaju maksimalnu mogućnost ispunjenja postavljenog cilja (zadovoljstva).Delovi opreme u rekreativnom ronjenju

UKRATKO O SASTAVNIM DELOVIMA

on-line prodavnica


Прилагођена претрагаVesti

RASPORED TRENINGA

uto i čet 21 - 22.30h
LETNJI PERIOD:
uto i čet 19 - 20h
Bazeni SPC Vojvodinareklama